Kenapa Boleh Dapat Dengan Harga Begini?

Wow murahnya! Macam ada yang tak kena jer?

Sokongan teknikal macam mana nanti? OK tak dengan harga macam ni?

Jujurnya, segala persoalan di atas sebenarnya sudah ditanya dan berlegar dikalangan kami.

Ada beberapa sebab kenapa anda boleh mendapat harga sebegini sekarang:

Pertama: Kami berada di fasa ujian. Disebabkan itu, ada banyak perkara masih belum mantap terutama dari sudut SOP. Walaupun begitu kami akan cuba buat sampai anda puas hati sambil kami perkemaskan servis.

Kedua: Beza kami dengan pembina laman web lain ialah Theme Rekaan dan fungsi Website yang Custom. Jika laman web yang Custom harganya boleh mencecah ribuan ringgit kerana memakan masa untuk mengikut kehendak pelanggan. Kami pula telah sediakan senarai Theme rekaan untuk dipilih sesuai dengan selera anda. Hanya warna dan konten sahaja boleh diubah. Jadi proses ini menjimatkan masa kami.

Ketiga: Harga begini tidak akan kekal malah akan terus naik apabila produk dan servis semakin mantap selari dengan pengalaman bersama pelanggan dalam menguruskan laman web.

Kami merancang untuk kekal lama bersama anda kerana fokus kami adalah pengurusan laman web. Kerja pengurusan ini bukan macam Touch & Go atau Hit & Run. Ia merangkumi proses yang panjang dan berterusan selagi mana pemilik laman web mahu gunakan servis kami. Jadi jangan risau tentang sokongan teknikal yang berterusan.

Kesimpulannya ialah situasi menang-menang. Anda bantu kami perkemaskan produk dan servis JomPC dan kami tawarkan anda dengan harga begini.

Servis Urus Website
Saya Nak Website!

Inginkan Laman Web dengan KOS dan KOMITMEN yang minimum?

KLIK SINI!